Bespaar flink op je verzendingen

Besparen op jouw verzendkosten? Dankzij de unieke samenwerking tussen Snowball en Sandd2me is dat nu mogelijk! Tegen scherpe tarieven bezorgen we pakketpost en brievenbuspakketten next day of same day bij jouw klant. Dit kan zelfs verpakkingsloos. Zo bespaar je niet alleen, maar zet  je ook flinke stappen  in het verduurzamen van jouw webwinkel.

Laat Snowball jouw besparing berekenen

Vandaag nog besparen? Dat kan. Profiteer van het unieke partnership tussen Snowball en Sandd2me en verstuur je pakketjes tegen zeer gunstige tarieven. Laat je contactgegevens achter in het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

sandd2me

Snel afgeleverd en 99% first time right

Je klant wil het liefst zo snel mogelijk zijn of haar bestelling in handen hebben. Daarom biedt Sandd2me next day en same day delivery voor een snelle levering. Maar Sandd2me gaat nog een stap verder: tijdens 3 momenten in het bezorgproces kan jouw klant de datum, het tijdstip of locatie aanpassen. Hierdoor wordt de afleverkans vergroot tot 99% first time right.

Groen bezorgen?

Vind je het belangrijk dat je webshop duurzaam is? Veel consumenten vinden dit ook belangrijk! Verzend dan verpakkingsloos. In speciaal verzegelde kratten bezorgen wij je bestellingen veilig en snel. De bezorger neemt de kratten direct weer mee retour.

Customer journey tot en met de bezorging

Je steekt veel tijd en energie om de customer journey helemaal op orde te hebben, dus wil je hier ook tot en met de bezorging invloed op hebben. Maar zodra je het pakketje aan de bezorger meegeeft heb jij er niks meer over te zeggen. Behalve bij Sandd2me, dan wordt de klantreis tot aan de deur verlengd. Want alle communicatie met de klant is in jouw huisstijl.

Benieuwd wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Bespaar nu op je verzendkosten

Besparen op je verzendkosten én de best mogelijke service bieden. Door de samenwerking tussen Snowball en Sandd2me kan dat. Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke aanbieding.