Home » Klantcontact » Live chat uitbesteden

Live chat zorgt voor meer omzet

Bied jij nog geen chat aan op je website? Dan loop je omzet mis! Chat zorgt niet alleen voor meer tevreden en dus loyale klanten, het geeft je ook de kans om te cross- en up sellen. Deze kansen wil je toch niet laten liggen?

Met Snowball 365 dagen per jaar live chat

Klanten die via live chat vragen kunnen stellen haken minder snel af, besteden gemiddeld een hoger bedrag in een webshop en zijn meer tevreden. Reden genoeg dus voor jou om ook live chat aan te bieden. Maar al deze voordelen heb je alleen wanneer je zorgt dat iedere chat direct beantwoord wordt. Daarom biedt Snowball live chat aan. We customizen de chatbox helemaal naar jouw huisstijl en beantwoorden alle chats 365 dagen per jaar, van 8:00 uur tot 17:00 uur.

Live chat
Live chat
Email
Email
Whatsapp
Whatsapp
Telefoon
Telefoon

Loyale klanten zorgen voor een succesvolle webshop

Wist je dat het 7 keer meer kost om nieuwe klanten binnen te halen dan bestaande klanten te behouden? Je investering in loyaliteit heb je er dus al snel uit. Maar klanten zijn steeds minder loyaal, als organisatie moet je flink je best doen om ze aan je te binden. Bijna de helft van de klanten haakt bijvoorbeeld tijdens het bestelproces af wanneer ze niet snel en adequaat geholpen worden en 89% van de consumenten koopt niet meer bij een winkel wanneer ze een slechte ervaring hebben met de klantenservice, zelfs als ze het beste product aanbieden.

Vraag direct live chat aan

Loop niet langer omzet mis, vraag direct live chat van Snowball aan.