Haal alles uit je online marketing budget met webshop marketing van Snowball. Wij zorgen niet alleen dat je goed gevonden wordt, maar ook dat al die bezoekers bij jou bestellen. Van SEO en SEA tot conversieoptimalisatie: bij ons zit je goed als je jouw webshop echt wil laten groeien.

Webshop marketing

Marketing op maat

De concurrentie binnen de e-commerce is moordend. Hoe zorg jij ervoor dat klanten jouw shop weten te vinden én er ook kopen? Daarvoor heb je een uitgebreid pakket aan marketingtools nodig: SEO, SEA, conversieoptimalisatie, contentmarketing, noem maar op. Zie jij door de bomen het bos nog? Iedere shop heeft een andere mix nodig die van maand tot maand kan verschillen. Je hebt hier niet alleen specialistische kennis voor nodig, maar het kost je ook veel tijd om hier steeds bovenop te zitten.

Het Snowball effect

Het onlinemarketingteam van Snowball leert jouw webshop door en door kennen door data te verzamelen en dit te analyseren. Zo weten we precies welke tools jouw shop nodig heeft om nog harder te kunnen groeien. Wij monitoren de resultaten continu en sturen daar waar nodig bij. Zo weet jij zeker dat je altijd de beste resultaten uit je investering haalt.

Wil je meer weten over online marketing?

Neem contact met mij op!

 

Michel van Hattum
T 06 5022 2968
E michel@snowball.nl

Lees ook over onze andere diensten