Home » Portfolio » RG Interieur

RG Interieur

Website realisatie, content en media
Wordpress
www.rginterieur.nl

Een nieuwe website die zelf eenvoudig actueel te houden is. Voor klanten en toekomstige medewerkers een volledige en juiste indruk.

Snowball heeft zich flexibel opgesteld en altijd goed met ons meegedacht, dat was zeer prettig. Ik ben altijd al trots op het geleverde werk bij onze klanten. Dankzij Snowball kan ik nu ook trots zijn op onze website

RG interieur is gespecialiseerd in vloeren en werk voor verschillende type klanten waaronder ook franchise organisaties zoals Anytime Fitness en Hans Anders. Het bijzondere hierbij is dat je direct te maken hebt met ondernemers. Zaken als flexibiliteit, kwaliteit en snelheid zijn voor hun cruciaal belang. Het is vaak een kritische doelgroep maar ook een doelgroep die goed werk weet te waarderen. Daarmee een uitstekende match voor RG interieur.

De samenwerking

Via een google search is RGinterieur bij Snowball terecht gekomen. Nu zullen veel toekomstige klanten en medewerkers via een google search bij RGinterieur gaan uitkomen. Na een persoonlijk gesprek was al snel duidelijk dat Snowball een passende partner voor hun was.

Aan klanten heeft RGinterieur momenteel geen gebrek en het doel van de website is dan ook niet om per se meer business binnen te halen. Het belangrijkste doel is om een goede weergave te hebben van het bedrijf en de mogelijkheden.

 

Wil je meer weten over deze bijzondere organisatie? Bezoek dan hun nieuwe website en maak kennis met Robin

Leuk om Robin te horen vertellen. Met passie en trots vertelt hij over het bedrijf dat zijn initialen heeft; RG interieur. Hij runt het samen met zijn mede directeur Peter en ze vullen elkaar uitstekend aan. Peter heeft meer focus op de ‘kantoor’ werkzaamheden terwijl Robin het liefst op de ‘vloer’ actief is met het team. Veelal letterlijk want ze zijn gespecialiseerd in vloeren. Robin is binnen de familie de 3e generatie ‘in de vloeren’.

Een mooi detail is dat zijn vader het bedrijf voor hem heeft opgericht toen Robin zelf 20 was. Robin wilde het anders doen en tijdens de crisis werd zijn visie steeds duidelijker. Hij is gepassioneerd voor wat hij doet en kwalitatief werk opleveren is een no-brainer voor hem. Het resultaat; tevreden klanten die  trouw zijn en vol lof praten over de opgeleverde werken. Niet verwonderlijk dat hij rechtstreeks werd ingehuurd nadat enkele aannemers waarvoor hij werkte failliet waren gegaan.

Robin vertelt ook trots over het team waarmee wordt gewerkt waar gezelligheid en hard werken hand in hand gaan. Vrijdag middag borrels en met regelmaat een team-uitje zijn een vast onderdeel en dragen bij aan een echte familie cultuur. Ze staan allemaal klaar voor elkaar. Er is zeker nog plek voor een paar nieuwe collega’s want er is nog genoeg groei ambitie.

Mocht je samen met je partner een passie voor vloeren hebben en wil je binnen hetzelfde bedrijf werken? Ook dat is geen probleem voor RG interieur waar zowel Robin als Peter hun partners werken. Eindelijk een bedrijf wat relaties op de werkvloer niet uit de weg gaat.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.
Contact
BEL ME NU
+
Bel mij!
Call Now Button