Home » Portfolio » Van Doorn

Van Doorn

Design en website realisatie
Wordpress
www.vandoorn.com

Geen zee te hoog. Dat geldt zeker voor Sander die in 2017 in een volbloed racejacht van 6,50m helemaal alleen de trans-Atlantische oversteek heeft gemaakt van 8000km. “meer oog voor de kleine dingen welke het leven mooi maken” was een van de learnings van zijn reis. En dat voor iemand die al een zeer scherp oog voor detail had!

Het enthousiasme voor de meubelindustrie is er met de paplepel ingegoten. Sander was namelijk tijdens zijn middelbare school vakanties al in de metaalwarenfabriek van zijn vader te vinden. De fabriek die op haar beurt weer de meubelindustrie bediende.

Zonder elkaar sta je nergens. Zo was er aan Sander zijn succesvolle solo-trip een heel team verbonden. In de kern is dat waar Sander ook in gelooft voor de meubelindustrie. Ieder heeft zijn of haar eigen rol en als je elkaar kan vinden en op relevantie kan samenwerken kan je het hoogste resultaat bereiken. Samen en alleen. Daarom is zijn doel om hét platform voor de genoemde industrie te worden waar productontwerpers en de maakindustrie elkaar kunnen vinden. “By and for Furniture-Addicts” Om gezamenlijk mooiere producten te maken en samen te groeien.

Sander is actief in de internationale zakelijke meubelindustrie met een specialisatie op kantoor, school en zorg. Hij doet dit van Finland tot Taiwan en van India tot Australië. Hij realiseert

sander van doorn

kostprijs verlaging door schaalvergroting voor zijn klanten. Sander is als het ware een keten-dirigent voor zijn klanten. Waarbij hij garant staat voor een juiste mix van vormgeving, materiaal, productiemethode en marketingconcept. Geen eenvoudige taak in een wereld waar de trend door de woonmeubelindustrie wordt gezet waar vervolgens architect, ergonoom en eindgebruiker op een lijn moeten komen te zitten terwijl het alles ook nog eens verantwoord en circulair moet zijn.

 

Als je mensen wilt meenemen in je ambitie en je verhaal moet je online zichtbaar zijn. Zo besloot ook Sander dat het tijd was voor een goede website. Eentje die voor iedereen toegankelijk en eenvoudig in te vullen en aan te passen is. Eentje die in de basis is gebouwd op de toekomst. Via een bevriend contact uit de zeilwereld is hij met Snowball in contact gekomen en nu is hij live.

Ik wist redelijk goed wat ik wilde.
Zo is het ook gebouwd, eigenlijk beter nog!”

Benieuwd naar het einderesultaat? Bekijk dan hier de website: www.vandoorn.com

Ben je net als Sander op zoek naar een partner in online groei waar geen zeeën te hoog voor zijn ga dan eens het gesprek aan met Snowball.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.
Contact
BEL ME NU
+
Bel mij!
Call Now Button