Webdevelopment

De ontwikkeling en bouw van websites en webshops die
aantrekkingskracht hebben en bijdragen aan de commercieel succes.

Wij realiseren websites en webshops inclusief alle benodigde koppelingen en integraties.
Dat doen wij op basis van een helder projectplan, waarbij onze opdrachtgever actief betrokken is.

Website

Bij de bouw van een nieuwe of vernieuwde website wordt uitgegaan van de wireframes en goedgekeurde design. De vooraf afstemde functionaliteiten worden uiteraard verwerkt, inclusief de benodigde koppelingen met plug-ins of externe bronnen, via de zgn. back-end programmering.

Websites worden mobile first ontwikkeld en gebouwd omdat online gebruik in toenemende mate op mobiele devices plaatsvindt.

Snowball bouwt informatieve en activerende websites op het WordPress platform. Dat een beproefd en gebruikersvriendelijk content management systeem kent. En – met de juiste opzet en bouw – een uitstekende performance levert.

Snowball kan werken op basis van aangeleverde/bestaande content, of kan een nieuw concept en kopij ontwikkelen.

Webshop

Het succes van een webshop hangt onder andere af van de juiste techniek (het platform), de inrichting (user experience en storytelling) en uiteraard goede content en slimme plaatsing ervan. Wij denken vanuit de user: de klantervaring. De mate waarin we daarin slagen, vindt door het meten van conversie plaats. Dat is dan ook veelal de belangrijkste KPI.

Snowball is enkelvoudig aanspreekpunt in het gehele traject, van design, bouw, koppeling met verzend- en betaalplatformen, content- en databasemigratie, hosting, onderhoud én het online marketingadvies.

Voor wat betreft de techniek, richten we ons voor webshops primair op Shopwareals belangrijkste tegenhanger van Magento. Shopware is een state-of-the-art e-commerde platform dat zowel B2B als B2C shoppers, inspirerende klantervaringen biedt. Kleurrijke, persoonlijke online shopping ervaring met natuurlijke interactie. Vanuit merk- en belevingswerelden naar het kopen producten en/of diensten.

1 mld.
Online besteding 2019
1 %
Omzet = online
1 %
Procentuele groei 2019
1 %
Online aankopen via mobiel
BEL ME NU
+
Bel mij!
Call Now Button