“Het is een fantastische site die makkelijk en intuïtief werkt. Ik ben er erg blij mee. De website die we voorheen hadden was verouderd en nu zijn we weer helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst”. Lees hier de hele klantcase.

Henk - Eemlandhoeve

Home » Webshops

Webshop bouw

Bouw & onderhoud

Heb je een webshop of wil je een webshop beginnen? De basis van jouw shop is techniek. Om alles uit je shop te halen wat erin zit, is het belangrijk dat je kiest voor een platform dat past bij jouw doelstellingen en shop. Maar welk platform kies je dan? En zit je nog wel goed waar je nu zit, of is het tijd om over te stappen zodat jouw shop verder kan groeien?

Er zijn tal van mogelijkheden en we kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Snowball helpt je! Wij bouwen en onderhouden webshops op de beste opensource e-commerce platformen: Magento, WooCommerce en PrestShop. De keuze voor een platform, of misschien zelfs maatwerk, hangt van veel factoren af. Wij analyseren jouw webshop en doelgroep zodat we je goed kunnen adviseren wat het beste bij jou past.

Hosting & security

Je webshop is 24 uur per dag open. Tenminste, als het goed is. Om je klanten ieder uur van de dag tot dienst te kunnen zijn, moet je kunnen vertrouwen op jouw hostingpartij. Snowball zorgt ervoor dat jouw webshop altijd bereikbaar is zodat jij nooit een klant misloopt.

Naast hosting, zorgt Snowball er ook voor dat je webshop goed beveiligd is. Webshops zijn namelijk regelmatig doelwit van hackers, bij webshops is dan ook de meest interessante data te halen: betaalgegevens. Beveiliging van je webshop zou dan ook voor online ondernemers een van de hoogste prioriteiten moeten hebben. Klanten willen zich namelijk veilig voelen. Open source platformen bieden veel voordelen, maar zijn wat betreft security gevoeliger dan SaaS-oplossingen. Om er zeker van te zijn dat jouw webshop en de gegevens van jouw klanten altijd veilig zijn, biedt Snowball een securitypakket aan dat altijd up-to-date is en hackers buiten de deur houdt.

Meer info?

Neem contact met mij op!

Michel van Hattum
T 06 5022 2968
E michel@snowball.nl

Meer info?

Neem contact met mij op!

Jeroen Balk
T 06 4937 9329
E jeroen@snowball.nl

Lees ook over onze andere diensten

BEL ME NU
+
Bel mij!
Call Now Button