Home » Webshops » Magento

Magento software voor een succesvolle webshop

Magento is het meest populaire open source e-commerce platform, of zoals ze zelf zeggen: ecosysteem, ter wereld. Met een marktaandeel van zo’n 30% en wereldwijd zo’n 150.000 developers zijn ze inderdaad een grote speler. Past Magento ook bij jouw online ambities?

Jouw Magento-team

Snowball heeft een team van gespecialiseerde developers en we weten precies hoe we jouw Magento shop moeten bouwen zodat deze bij jouw ambities past. Wij zorgen dat jij een succesvolle en winstgevende web shop krijgt. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze experts.

We geven je hier 4 voordelen van Magento 2 software. Ben je er na het lezen van dit artikel nog niet uit? Wij adviseren je graag over de beste software in een vrijblijvend gesprek.

2 maanden gratis hosting

Wij willen jou graag kennis laten maken met het Snowball effect door onze full service dienstverlening. Daarom krijg je nu de eerste 2 maanden gratis hosting bij het bouwen van een Magento webwinkel.

Onderhoud
Onderhoud
Bouw
Bouw
Hosting
Hosting

4 redenen om voor Magento te kiezen

  1. Snel: Magento 1 had nog wel eens problemen met de snelheid, dit probleem hebben ze in Magento 2 echter opgelost. Gelukkig maar, want uit onderzoek blijkt dat 1 seconde vertraging op een pagina al zorgt voor een conversiedaling van 7%!
  2. Veilig: Een online shop moet goed beveiligd zijn, je wil er immers voor zorgen dat jouw klanten veilig bij jou kunnen shoppen en betalen, maar ook dat jouw webwinkel niet uit de lucht gehaald wordt door hackers.
  3. Multi-store management: Als online ondernemer wil je natuurlijk groeien, een manier is meerdere shops openen. Maar dan wil je wel het overzicht behouden. Met Magento kun je goed meerdere shops vanuit één omgeving beheren.
  4. Groot netwerk van developers: Magento is een open source platform, wat betekent dat iedereen kan ontwikkelen voor het platform. Er zijn dus veel templates en plug-ins: voor ieder wat wils. Dit geeft je veel flexibiliteit bij het inrichten van je shop.

Toch liever andere webshop software?

Magento is vooral geschikt voor grote, professionele e-commerce omgevingen. Ben je van plan om te beginnen met jouw online avontuur en op zoek naar het beste platform, dan past WooCommerce of Prestashop waarschijnlijk beter bij je. Onze experts komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek welke software het beste bij jou past.

Nog vragen, en/of behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek?

Neem dan gerust contact op met één van de onderstaande contactpersonen.

Meer info?

Neem contact met mij op!

Jeroen Balk
T 06 4937 9329
E jeroen@snowball.nl

Meer info?

Neem contact met mij op!

Michel van Hattum
T 06 5022 2968
E michel@snowball.nl

Bel mij voor een Magento adviesgesprek

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen op gebied van Magento? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.

Webshop scan

Haal jij alles uit je webshop wat erin zit? Waarschijnlijk niet. Veel webshops kunnen met kleine aanpassingen veel meer conversies realiseren. Snowball helpt je om je webshop te optimaliseren en zo meer omzet te genereren. Wij scannen jouw webshop en geven je 10 gratis tips waar je direct mee aan de slag kan.

Lees meer


Webshop bouw & onderhoud

Heb je een webshop of wil je een webshop beginnen? De basis van jouw shop is techniek. Om alles uit je shop te halen wat erin zit, is het belangrijk dat je kiest voor een platform dat past bij jouw doelstellingen en shop. Maar welk platform kies je dan? En zit je nog wel goed waar je nu zit, of is het tijd om over te stappen zodat jouw shop verder kan groeien? Snowball adviseert je graag!

Lees meer

BEL ME NU
+
Bel mij!
Call Now Button