Magento software voor een succesvolle webshop

Magento is het meest populaire open source webshop platform, of zoals ze zelf zeggen: ecosysteem, ter wereld. Met een marktaandeel van zo’n 30% en wereldwijd zo’n 150.000 developers zijn ze inderdaad een grote speler. Past Magento ook bij jouw online ambities?

Jouw Magento-team

Snowball heeft een team van gespecialiseerde webshop developers en we weten precies hoe we jouw Magento webshop moeten bouwen zodat deze bij jouw ambities past. Wij zorgen dat jij een succesvolle en winstgevende webshop krijgt. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze experts.

We geven je hier 4 voordelen van Magento 2 software. Ben je er na het lezen van dit artikel nog niet uit? Wij adviseren je graag over de beste software in een vrijblijvend gesprek.

2 maanden gratis hosting

Wij willen jou graag kennis laten maken met het Snowball effect door onze full service dienstverlening. Daarom krijg je nu de eerste 2 maanden gratis hosting bij het bouwen van een Magento webwinkel.

Magento
Magento
Onderhoud
Onderhoud
Bouw
Bouw
Hosting
Hosting

4 redenen om voor Magento te kiezen

  1. Snel: Magento 1 had nog wel eens problemen met de snelheid, dit probleem hebben ze in Magento 2 echter opgelost. Gelukkig maar, want uit onderzoek blijkt dat 1 seconde vertraging op een pagina al zorgt voor een conversiedaling van 7%!
  2. Veilig: Een webshop moet goed beveiligd zijn, je wil er immers voor zorgen dat jouw klanten veilig bij jou kunnen shoppen en betalen, maar ook dat jouw webshop niet uit de lucht gehaald wordt door hackers.
  3. Multi-store management: Als online ondernemer wil je natuurlijk groeien, een manier is meerdere shops openen. Maar dan wil je wel het overzicht behouden. Met Magento kun je goed meerdere shops vanuit één omgeving beheren.
  4. Groot netwerk van developers: Magento is een open source platform, wat betekent dat iedereen kan ontwikkelen voor het platform. Er zijn dus veel templates en plug-ins: voor ieder wat wils. Dit geeft je veel flexibiliteit bij het inrichten van je shop.

Toch liever andere webshop software?

Magento is vooral geschikt voor grote, professionele webshops. Ben je van plan om een webshop te beginnen en op zoek naar het beste platform, dan past WooCommerce webshop of Prestashop webshop waarschijnlijk beter bij je. Onze experts komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek welke software het beste bij jou past.

Nog vragen, en/of behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek?

Neem dan gerust contact op met één van de onderstaande contactpersonen.

Michel van Hattum
T 06 5022 2968
E michel@snowball.nl

Jeroen Balk
T 06 4937 9329
E jeroen@snowball.nl

Bel mij voor een Magento adviesgesprek

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen op gebied van Magento? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.