Home » Webshops » Prestashop

PrestaShop is de ideale software voor een beginnende webshop

Wanneer je een webshop wil beginnen of al eigenaar bent van een webwinkel, dan is het beheer ervan een van je grootste uitdagingen. Je webshop moet immers goed blijven draaien en actueel blijven, zonder dat je daar steeds ondersteuning van buitenaf voor nodig hebt. Wij zijn ervaren in het realiseren van webshops in PrestaShop. Deze open source software maakt je webshop relatief eenvoudig te realiseren én te beheren. Prijzen wijzigen, nieuwe producten of content toevoegen en de indeling van je webwinkel wijzigen doet je eenvoudig zelf.

Wil je een betaalbare webshop?

Dan bent je bij ons aan het juiste adres, wij zijn namelijk gek op Prestashop. Prestashop is een webshop platform voor kleine en middelgrote webwinkel bedrijven. Laat je nu jouw PrestaShop webwinkel door ons bouwen.

Bouw
Bouw
Onderhoud
Onderhoud
Hosting
Hosting

Daarom kies je voor PrestaShop

PrestaShop biedt diverse features die de software zowel voor startende ondernemers en grotere webwinkels aantrekkelijk maken. Zo kan je:

  • Vrijwel alle betalingsmogelijkheden koppelen aan je webshop;
  • Gratis gebruik maken van de software;
  • Onbeperkt producten en productcategorieën aanbieden;
  • Je webwinkel eenvoudig zelf beheren;
  • Eenvoudig uitbreiden waar nodig.

Overweeg je een PrestaShop webshop te laten maken? Aarzel dan niet en neem contact op met ons. Wij schetsen je graag de mogelijkheden en tonen direct enkele templates. Zou kun je gelijk een beeld krijgen van je toekomstige webwinkel.

Een goede webwinkel met uitbreidingsmogelijkheden

Misschien wel het grootste voordeel van PrestaShop dat wij hierboven hebben aangestipt, zijn de vrijwel onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden. Allereerst biedt PrestaShop van zichzelf tal van mogelijkheden en uitbreidingen. Je webshop wordt dus zo eenvoudig of juist zo groot als je zelf wil. Daarnaast is PrestaShop open source. Dat betekent dat er dagelijks wordt gewerkt aan verbeteringen en nieuwe functies. De mogelijkheden van PrestaShop worden in de toekomst dus alleen maar groter. PrestaShop zelf is en blijft gratis. Je kunt dus alle functies blijven gebruiken, zonder dat je daar op enig moment voor moet gaan betalen.

Toch liever andere e-commerce software?

Misschien past PrestaShop niet bij jouw online ambities. Snowball heeft voor ieder wat wils, dus kijk ook eens of een Shopware Magento of een WooCommerce webshop beter bij je past.

Meer info?

Neem contact met mij op!

Jeroen Balk
T 06 4937 9329
E jeroen@snowball.nl

Meer info?

Neem contact met mij op!

Michel van Hattum
T 06 5022 2968
E michel@snowball.nl

Bel mij voor een adviesgesprek

Benieuwd of PrestaShop past bij jouw online ambities? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Webshop scan

Haal jij alles uit je webshop wat erin zit? Waarschijnlijk niet. Veel webshops kunnen met kleine aanpassingen veel meer conversies realiseren. Snowball helpt je om je webshop te optimaliseren en zo meer omzet te genereren. Wij scannen jouw webshop en geven je 10 gratis tips waar je direct mee aan de slag kan.

Lees meer


Webshop bouw & onderhoud

Heb je een webshop of wil je een webshop beginnen? De basis van jouw shop is techniek. Om alles uit je shop te halen wat erin zit, is het belangrijk dat je kiest voor een platform dat past bij jouw doelstellingen en shop. Maar welk platform kies je dan? En zit je nog wel goed waar je nu zit, of is het tijd om over te stappen zodat jouw shop verder kan groeien? Snowball adviseert je graag!

Lees meer

BEL ME NU
+
Bel mij!
Call Now Button