Home » Webshops » Webshop bouwen

Webshop laten bouwen?

Een goede webshop bouwer hanteerd als basis de juiste techniek en inrichting. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want in e-commerce land zijn de mogelijkheden eindeloos. Snowball is gespecialiseerd in open source platformen MagentoWooCommerce, Prestashop, en Shopware. En wij weten precies wat het beste bij jouw online ambities past.

Snowball gaat verder dan alleen een webshop bouwen. We combineren verschillende disciplines zodat jij alles uit je webshop kan halen wat erin zit. Wij kijken niet alleen door de bril van een developer naar jouw webwinkel, maar ook door die van de online marketeer. Zo zorgen we ervoor dat jouw webshop helemaal geoptimaliseerd is om zoveel mogelijk conversies te behalen.

De juiste webshop software kiezen

Nog geen keuze voor een webshopplatform gekozen? Dat begrijpen we, er wordt erg veel aangeboden in de markt zodat je door de bomen het bos vrijwel niet meer ziet. Open source, lease, huur of een licentie shop, alles heeft zijn voor en nadelen, maar welke keuze moet je nu maken? Wij ondersteunen hierin uiteraard. Via een intake gesprek stellen wij de juiste vragen en inventariseren de behoeften, wensen en eisen. Daar rolt uiteindelijk een advies uit voor het beste platform, waarbij ons uitgangspunt vrijheid en flexibiliteit is.

Webshop design

Na dat er een keuze is gemaakt voor de juiste webshop software, zullen wij aan de slag gaan om een frontend te designen aan de hand vaneen digitaal ontwerp binnen de huisstijl, dat voldoet aan de wensen en eisen van de klant. De structuur en posities van bepaalde elementen zoals banners, sliders, tekstblokken, een product carousel of bepaalde social media integraties leggen wij vast in zogenaamde wireframes. Vervolgens zal een creatieve designer deze wireframes omzetten naar een frontend template met een inspirerend eindresultaat.

Webshop hosting en onderhoud

Hosting en onderhoud is van cruciaal belang voor een succesvolle webshop. Snelle laadtijden dragen bij aan een betere conversie, dus hogere omzet en winstgevendheid van je webshop. Besparen op een hosting abonnement is dus geen verstandige keuze. Datzelfde geldt voor ook voor onderhoud, het tijdig updaten van je software en extra geïnstalleerde plug-ins zorgen ervoor dat eventuele storingen preventief worden voorkomen, en downtime tot het minimale wordt beperkt. Bovendien levert dit ook betere Google ranking op. Snowball biedt standaard een hosting pakket en onderhoudscontract aan.

Webshop bouw kosten

De kosten om een webshop te bouwen zijn vooraf niet te noemen, dat is echt puur afhankelijk van het gekozen e-commerce platform en de specifieke wensen en eisen van de klant. Moeten er bepaalde integraties gebouwd of ontwikkeld worden, of kunnen we gebruik maken van een bestaande API, plugin, extensie of module, dat bepaald voor een groot gedeelte hoeveel ontwikkeltijd we nodig hebben.

Maar me maken graag een inventarisatie om vervolgens een scherpe offerte te calculeren. Dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen.

Meer info?

Neem contact met mij op!

Jeroen Balk
T 06 4937 9329
E jeroen@snowball.nl

Meer info?

Neem contact met mij op!

Michel van Hattum
T 06 5022 2968
E michel@snowball.nl

Bel mij nu voor een adviesgesprek

De keuze voor webshop software en een ontwikkelaar maak je niet licht. Dat snappen we. Daarom bellen we je graag voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Webshop scan

Haal jij alles uit je webshop wat erin zit? Waarschijnlijk niet. Veel webshops kunnen met kleine aanpassingen veel meer conversies realiseren. Snowball helpt je om je webshop te optimaliseren en zo meer omzet te genereren. Wij scannen jouw webshop en geven je 10 gratis tips waar je direct mee aan de slag kan.

Lees meer

BEL ME NU
+
Bel mij!
Call Now Button