HomeWebshopsWebshop bouwen

Webshop laten bouwen

Een goede webshop heeft als basis de juiste techniek en inrichting. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want in e-commerce land zijn de mogelijkheden eindeloos. Snowball is gespecialiseerd in open source platformen MagentoWooCommerce en PrestaShop en wij weten precies wat het beste bij jouw online ambities past.

Een echte webshopspecialist

Snowball gaat verder dan alleen je webshop bouwen. Wij combineren verschillende disciplines zodat jij alles uit je webshop kan halen wat erin zit. Wij kijken niet alleen door de bril van een developer naar jouw webwinkel, maar ook door die van de online marketeer. Zo zorgen we ervoor dat jouw webshop helemaal geoptimaliseerd is om zoveel mogelijk conversies te behalen.

Magento
Magento
Wordpress
Woocommerce
Prestashop
Prestashop
Optimalisatie
Optimalisatie

Nieuwe webshop laten bouwen

Weet je nog niet welke software het beste bij jou past? Voor de drie beste e-commerce software platformen hebben wij de voordelen op een rijtje gezet. Maar uiteraard lichten we dit graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek verder toe!

Bestaande webshop optimaliseren

Heb je al een webshop, maar haal je er nog niet alles uit wat erin zit? Wij helpen je graag verder. Door vanuit verschillende perspectieven naar jouw shop te kijken, kunnen wij een gepersonaliseerd plan van aanpak voor jou maken. We geven je graag al een voorproefje met 10 gratis optimalisatie tips.

Meer info?

Neem contact met mij op!

Jeroen Balk
T 06 4937 9329
E jeroen@snowball.nl

Meer info?

Neem contact met mij op!

Michel van Hattum
T 06 5022 2968
E michel@snowball.nl

Bel mij nu voor een adviesgesprek

De keuze voor webshop software en een bouwer maak je niet licht. Dat snappen we. Daarom bellen we je graag voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Webshop scan

Haal jij alles uit je webshop wat erin zit? Waarschijnlijk niet. Veel webshops kunnen met kleine aanpassingen veel meer conversies realiseren. Snowball helpt je om je webshop te optimaliseren en zo meer omzet te genereren. Wij scannen jouw webshop en geven je 10 gratis tips waar je direct mee aan de slag kan.

Lees meer