Home » Webshops » Woocommerce

WooCommerce webshop: Professionele en betaalbare webshop software op basis van WordPress

Een Woocommerce webshop is gebouwd op basis van WordPress, welke verreweg het meest gebruikte CMS voor websites ter wereld, WooCommerce is de e-commerce plug-in hiervoor. WooCommerce is samen met Magento een van de populairste webshopplatformen ter wereld en dat brengt veel voordelen met zich mee. In dit artikel benoemen we een paar voordelen van WooCommerce, zodat jij straks weet of het platform bij jou past.

2 maanden gratis hosting

Snowball heeft een gespecialiseerd wordpress WooCommerce team, wij hebben alles in huis om jouw webwinkel succesvol en winstgevend te maken. Laat je nu jouw WooCommerce oplossing door ons bouwen, dan krijg je van ons de eerste 2 maanden hosting gratis!

Bouw
Bouw
Onderhoud
Onderhoud
Hosting
Hosting

4 redenen om voor WooCommerce webshop te kiezen

  1. Gemakkelijk en goedkoop in beheer

WordPress en WooCommerce staan erom bekend dat ze heel intuïtief en gemakkelijk zijn in het beheer. Om de shop mooi in te richten volgens een eigen design, is zeker gespecialiseerde kennis nodig, maar om de shop vervolgens te beheren hoef je nauwelijks technisch onderlegd te zijn. Kom je er toch niet uit, dan is er zo’n grote WooCommerce community, dat je altijd wel antwoord op je vraag zal vinden.

  1. Niet alleen een webshop

Een WordPress site kun je, naast WooCommerce, op iedere denkbare manier uitbreiden. Dit betekent dat je, in tegenstelling tot veel andere e-commerceplatformen, met WooCommerce een heel flexibel systeem in huis haalt. Je online shop kan op 101 manieren worden uitgebreid.

  1. Licht pakket, dus snel

Bij veel andere e-commercepakketten krijg je een hoop standaard functionaliteiten erbij, die je nooit zult gebruiken. Bij WooCommerce installeer je alleen wat je echt nodig hebt, waardoor het pakket niet onnodig zwaar wordt. Dit is goed voor de laadsnelheid van je site en scheelt je in hostingkosten.

  1. Relatief goedkoop

WordPress en WooCommerce zelf zijn gratis te installeren. Om een goede e-commerce oplossing neer te zetten, zal je wel developmentkosten kwijt zijn en niet alle plug-ins zijn gratis, maar desalniettemin is WooCommerce zelf relatief goedkoop.

Bouw nu jouw customized WordPress WooCommerce shop

Al overtuigd dat WooCommerce bij jou past? Vraag dan nu een offerte aan voor een volledig customized WooCommerce shop.

Nog niet helemaal overtuigd, en behoefte aan meer informatie? klik dan hier of  lees meer over andere webshopsoftware zoals Magento en Shopware.

Meer info?

Neem contact met mij op!

Jeroen Balk
T 06 4937 9329
E jeroen@snowball.nl

Meer info?

Neem contact met mij op!

Michel van Hattum
T 06 5022 2968
E michel@snowball.nl

Bel mij voor een adviesgesprek

Wil je weten of een WooCommerce oplossing is wat jij zoekt? We adviseren je graag in een vrijblijvend gesprek.

Webshop scan

Haal jij alles uit je webshop wat erin zit? Waarschijnlijk niet. Veel webshops kunnen met kleine aanpassingen veel meer conversies realiseren. Snowball helpt je om je webshop te optimaliseren en zo meer omzet te genereren. Wij scannen jouw webshop en geven je 10 gratis tips waar je direct mee aan de slag kan.

Lees meer


Webshop bouw & onderhoud

Heb je een webshop of wil je een webshop beginnen? De basis van jouw shop is techniek. Om alles uit je shop te halen wat erin zit, is het belangrijk dat je kiest voor een platform dat past bij jouw doelstellingen en shop. Maar welk platform kies je dan? En zit je nog wel goed waar je nu zit, of is het tijd om over te stappen zodat jouw shop verder kan groeien? Snowball adviseert je graag!

Lees meer

BEL ME NU
+
Bel mij!
Call Now Button