WooCommerce: Professionele en betaalbare webshop software

WordPress is verreweg het meest gebruikte CMS voor websites ter wereld, WooCommerce is de e-commerce plug-in hiervoor. WooCommerce is samen met Magento een van de populairste webshopplatformen ter wereld en dat brengt veel voordelen met zich mee. In dit artikel benoemen we een paar voordelen van WooCommerce, zodat jij straks weet of het platform bij jou past.

2 maanden gratis hosting

Snowball heeft een gespecialiseerd WooCommerce team, wij hebben alles in huis om jouw webwinkel succesvol en winstgevend te maken. Laat je nu jouw WooCommerce oplossing door ons bouwen, dan krijg je van ons de eerste 2 maanden hosting gratis!

WooCommerce
WooCommerce
Bouw
Bouw
Onderhoud
Onderhoud
Hosting
Hosting

4 redenen om voor WooCommerce te kiezen

  1. Gemakkelijk en goedkoop in beheer

WordPress en WooCommerce staan erom bekend dat ze heel intuïtief en gemakkelijk zijn in het beheer. Om de shop mooi in te richten volgens een eigen design, is zeker gespecialiseerde kennis nodig, maar om de shop vervolgens te beheren hoef je nauwelijks technisch onderlegd te zijn. Kom je er toch niet uit, dan is er zo’n grote WooCommerce community, dat je altijd wel antwoord op je vraag zal vinden.

  1. Niet alleen een webshop

Een WordPress site kun je, naast WooCommerce, op iedere denkbare manier uitbreiden. Dit betekent dat je, in tegenstelling tot veel andere e-commerceplatformen, met WooCommerce een heel flexibel systeem in huis haalt. Je online shop kan op 101 manieren worden uitgebreid.

  1. Licht pakket, dus snel

Bij veel andere e-commercepakketten krijg je een hoop standaard functionaliteiten erbij, die je nooit zult gebruiken. Bij WooCommerce installeer je alleen wat je echt nodig hebt, waardoor het pakket niet onnodig zwaar wordt. Dit is goed voor de laadsnelheid van je site en scheelt je in hostingkosten.

  1. Relatief goedkoop

WordPress en WooCommerce zelf zijn gratis te installeren. Om een goede e-commerce oplossing neer te zetten, zal je wel developmentkosten kwijt zijn en niet alle plug-ins zijn gratis, maar desalniettemin is WooCommerce zelf relatief goedkoop.

Bouw nu jouw customized WooCommerce webshop

Al overtuigd dat WooCommerce bij jou past? Vraag dan nu een offerte aan voor een volledig customized WooCommerce shop.

Nog niet helemaal overtuigd? Lees ook over Magento en PrestaShop.

Meer info?

Neem contact met mij op!

Michel van Hattum
T 06 5022 2968
E michel@snowball.nl

Meer info?

Neem contact met mij op!

Jeroen Balk
T 06 4937 9329
E jeroen@snowball.nl

Bel mij voor een adviesgesprek

Wil je weten of een WooCommerce oplossing is wat jij zoekt? We adviseren je graag in een vrijblijvend gesprek.