Home » Website bouw

Website bouw

Het primaire doel van een website is: klanten en bezoekers helder te informeren over het aanbod van diensten en/of producten. En wie daarachter staat. Dan is het belangrijk dat de ‘look & feel’ van de site – én de bijbehorende communicatie – past bij de kernwaarden van de organisatie.

Vuistregel voor een commerciële website (en voor instellingen geldt dit ook), is dat een bezoeker binnen 3 seconden moet snappen wat de propositie is. Indien men langer moet zoeken en lezen dan haakt men al snel af. Een goede menu structuur, de juiste kopteksten, slimme in- en uitklapteksten en een professionele uitstraling zorgen ervoor dat bezoekers gemotiveerd worden om door te lezen. En door goede Call To Action (CTA) functionaliteiten in te bouwen kunnen bezoekers ook converteren naar een vervolgstap.

Voor informatieve websites is het zeer belangrijk dat informatie goed te vinden is doormiddel van hoofd- en subnavigatie, of een goede zoekfunctie.

Content Management Systeem

Tijdens en na de bouw van een website is het gebruikersvriendelijk kunnen plaatsen en wijzigen content cruciaal om met de inhoud van de website aan te sluiten op de actualiteit van de onderneming. WordPress blinkt hierin uit: het platform kent een groot aantal tutorials die kunnen helpen bij zelf-training. Maar belangerijker: wij geven voorafgaand aan de oplevering de content manager(s) een training waarna zij zelf pagina’s kunnen aanmaken of wijzigen.

Snowball ontwikkelt daarom veel informatieve websites op het WordPress platform.

Nieuwe website laten bouwen?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

BEL ME NU
+
Bel mij!
Call Now Button