Wordpress & WooCommerce

Beproefde platformen voor informatieve websites
en gebruikersvriendelijke webshops

Snowball richt de website en webshops SEO-proof in voor hogere zoekresultaten in Google en geeft advies over de juiste content, optimaliseren van het platform maar ook de inrichtingen van zoekwoord-campagnes en online advertising.

wordpress-logotype-standard

Wordpress is een zeer gebruikersvriendelijk en daarom populair platform voor informatieve websites. Het primaire doel van een website is: klanten en bezoekers helder te informeren over het aanbod van diensten en/of producten. En wie daarachter staat. Dan is het belangrijk dat de ‘look & feel’ van de site – én de bijbehorende communicatie – past bij de kernwaarden van de organisatie.

Vuistregel voor een commerciële website (en voor instellingen geldt dit ook), is dat een bezoeker binnen 3 seconden moet snappen wat de propositie is. Indien men langer moet zoeken en lezen dan haakt men al snel af.

Een goede menu structuur, de juiste kopteksten, slimme in- en uitklapteksten en een professionele uitstraling zorgen ervoor dat bezoekers gemotiveerd worden om door te lezen. En door goede Call To Action (CTA) functionaliteiten in te bouwen kunnen bezoekers ook converteren naar een vervolgstap. WordPress is hiervoor eenvoudig in te richten.

Het gebruikersvriendelijk kunnen plaatsen en wijzigen content is cruciaal om met de inhoud van de website aan te sluiten op de actualiteit van de onderneming. WordPress blinkt hierin uit: het platform kent een groot aantal tutorials die kunnen helpen bij zelf-training.

Belangrijk: wij geven voorafgaand aan de oplevering de content manager(s) een training waarna zij zelf pagina’s kunnen aanmaken of wijzigen.

woocommerce-logo

Een Woocommerce webshop is gebouwd op basis van WordPress, verreweg het meest gebruikte CMS voor websites ter wereld. WooCommerce is de e-commerce plug-in hiervoor. WooCommerce is een van de populairste webshopplatformen ter wereld en dat brengt veel voordelen met zich mee. 

4 redenen om voor WooCommerce te kiezen

  1. Gemakkelijk en goedkoop in beheer:WordPress en WooCommerce staan erom bekend dat ze heel intuïtief en gemakkelijk zijn in het beheer. Om de shop met een eigen design in te richten, is gespecialiseerde kennis nodig, maar om de shop vervolgens te beheren hoef je nauwelijks technisch onderlegd te zijn.
  2. Niet alleen een webshop: Een WordPress site kun je, naast WooCommerce, op iedere denkbare manier uitbreiden. Dit betekent dat je, met WooCommerce een heel flexibel platform in huis haalt. Een online shop kan op 1001 manieren worden uitgebreid.
  3. Licht pakket, dus snel:Bij WooCommerce installeer je alleen wat je echt nodig hebt, waardoor het pakket niet onnodig zwaar wordt. Dit is goed voor de laadsnelheid van de site en scheelt hostingkosten.
  4. Relatief goedkoop:WordPress en WooCommerce zelf zijn gratis te installeren. Voor een goede e-commerce oplossing zijn er uiteraard developmentkosten, en niet alle plug-ins zijn gratis, per saldo is WooCommerce relatief goedkoop.

Meest recente projecten

A mint of creativity!

BEL ME NU
+
Bel mij!
Call Now Button