“Ik was bang dat het persoonlijke eraf zou zijn als ik de klantenservice uitbesteed. Niets is minder waar! Veel vragen worden direct beantwoord. Dat scheelt mij veel tijd. Wanneer een vraag niet direct beantwoord kan worden, kan ik door de heldere belnotities die ik krijg mijn tijd zelf indelen en prioriteiten stellen” Lees hier de hele klantcase

 

Sandra - The Souks

Home » Klantcontact

Klantcontact & Webcare

Klantenservice

Klanten zijn veeleisend en ongeduldig. Daarom moet jij ervoor zorgen dat je altijd bereikbaar bent, via ieder denkbaar kanaal. Maar hoe krijg je dat voor elkaar, zonder kostbare tijd te verliezen?

Snowball biedt hier met haar multiplatform klantcontact die ideale oplossing voor. Jij bent 365 dagen per jaar van 8:00 tot 22:00 bereikbaar, je klanten worden snel en goed geholpen en jij kan de focus weer leggen op het ondernemen. Snowball is specialist in klantcontact voor e-commercebedrijven. Met uitgebreide Q&A’s en koppelingen met jouw backoffice kunnen we 85% van alle vragen direct beantwoorden. Of deze nu telefonisch, via chat, social media of e-mail binnenkomen: jouw klanten worden altijd snel geholpen.

Online Reputatiemanagement

Voor veel potentiële klanten is jouw online reputatie doorslaggevend wanneer ze overwegen iets bij je te kopen.

Daarom is het voor het succes van je webshop belangrijk om niet alleen te weten hoe er online over jou gepraat wordt, maar ook om hier proactief op te reageren, zowel op negatieve als positieve reacties. Klanten nemen lang niet altijd direct contact met jou op via mail of social media, ook persoonlijke pagina’s en beoordelingswebsites worden veelvuldig gebruikt. Je kunt er een dagtaak aan hebben om alles in de gaten te houden. Snowball bewaakt jouw reputatie 24/7: wij scrapen het internet, analyseren het sentiment rondom jouw merk en springen proactief op negatieve én positieve posts in.

Prijzen

Light Basic Premium
Contactmomenten binnen de bundel 50 100 150
Bundel € 185 € 350 € 500
Kosten per contactmoment buiten de bundel € 4,- € 3,75 € 3,50
Opstartkosten € 300,- € 300,- € 300,-
Telefoon
Chat
Social media
E-mail

Meer info?

Neem contact met mij op!

Jeroen Balk
T 06 4937 9329
E jeroen@snowball.nl

Lees ook over onze andere diensten