“Ik was bang dat het persoonlijke eraf zou zijn als ik de klantenservice zou uitbesteden. Niets is minder waar! Veel vragen worden door het contactcenter direct beantwoord. Dat scheelt mij veel tijd. Wanneer een vraag niet direct beantwoord kan worden, kan ik door de heldere belnotities die ik krijg mijn tijd zelf indelen en prioriteiten stellen” Lees hier de hele klantcase

 

Sandra - The Souks

Home » Klantcontact

Klantcontact & Webcare

Klantenservice

Klanten zijn veeleisend en ongeduldig. Daarom is bereikbaarheid enorm belangrijk. Op elk moment, en via elk kanaal dat belangrijk is voor de klant. Maar hoe organiseer je dat?

Snowball biedt via een multichannel klantcontactplatform daar de ideale oplossing voor. Je bent 365 dagen per jaar van 8:00 tot 22:00 bereikbaar (ook op zaterdag en zondag), je klanten worden snel, persoonlijk en goed geholpen.

Snowball is specialist in klantcontact voor e-commercebedrijven. Met uitgebreide Q&A’s en koppelingen de backoffice van je webshop kunnen we 85% van alle vragen direct beantwoorden.

Of deze nu telefonisch, via chat, social media of e-mail binnenkomen: jouw klanten worden altijd snel geholpen.

Online Reputatiemanagement

Voor veel potentiële klanten is de online reputatie van een bedrijf doorslaggevend wanneer ze overwegen iets te kopen.

Daarom is het voor het succes van je webshop belangrijk om niet alleen te weten hoe er online over jou gepraat wordt, maar ook om hier proactief op te reageren, zowel op negatieve als positieve reacties.

Klanten nemen lang niet altijd direct contact met jou op via mail of social media, ook persoonlijke pagina’s en beoordelingswebsites worden veelvuldig gebruikt. Je kunt er een dagtaak aan hebben om alles in de gaten te houden. Snowball bewaakt jouw reputatie 24/7: wij ‘scrapen’ het internet op de naam van je organisatie of bedrijf, analyseren het sentiment rondom je merk en springen proactief op negatieve én positieve posts in.

Meer info?

Neem contact met mij op!

Jeroen Balk
T 06 4937 9329
E jeroen@snowball.nl

Lees ook over onze andere diensten

BEL ME NU
+
Bel mij!
Call Now Button