Shopware

Shopware levert professionele open source e-commerce software voor de middelgrote tot grote webshop bedrijven.

Shopware business partner

Shopware partner Nederland

Snowball is officieel Shopware Business partner in Nederland. En met 4 gecertificeerde developers ontwikkelen wij webshops op het Shopware platform. SEO-proof voor hogere zoekresultaten in Google en geven wij advies over conversie, de juiste content, koppelingen en plug-ins maar ook de inrichtingen van zoekwoord-campagnes en online advertising.

De intelligente ecommerce software wordt ontwikkeld door een Duits bedrijf en is bezig met een zeer sterk offensief in de Nederlands markt. In Duitsland is Shopware zelfs het meest gebruikte e-commerce platform en al groter dan Magento.

Waarom

Het succes van de software van Shopware heeft meerdere redenen. Een voornaamste reden is dat er veel slimme features standaard zijn geïntegreerd. De features zorgen ervoor dat de webshop bezoeker op een unieke manier het bezoek ervaart. Veel visuele en dynamische aspecten zorgen voor een verleidende shopping ervaring. De klant wordt door middel van ‘storytelling’ meegenomen in een emotionele reis door het productassortiment. Tevens wordt het gedrag van een individuele klant gematched met vooraf ingestelde product profielen. Op deze manier wordt enkel het meest relevante assortiment getoond, wat bijdraagt aan een hogere conversie.

Voor wie

Iedere webshop ondernemer kan eigenlijk prima met de Shopware software aan de slag. Zo zijn er verschillende licenties beschikbaar, van de gratis versie voor de beginnende shop tot aan de enterprise licentie voor de gevorderde e-commerce onderneming. Voor fysieke winkels die ook online producten willen verkopen is Shopware dé perfecte oplossing! Een geïntegreerde Point of Sale (POS) slaat feilloos de brug van “bricks” naar de “clicks”. Installeer eenvoudig de Shopware app op een iPad en koppel deze met de Shopware POS set en ‘you are ready to go!’.

ERP, Warehouse management en POS

De meeste webshoppaketten zijn te koppelen met andere software. Denk dan bijvoorbeeld aan inkoop, voorraadbeheer en kassasoftware. Dit gaat vaak doormiddel van API’s of plugin’s. Helaas gaat hier gewoonlijk vaak veel ontwikkeltijd en onderhoudsuren in zitten. Dit komt onder meer omdat er met meerdere leveranciers betrokken zijn. Die allemaal een eigen koers varen, en bij de doorontwikkeling van hun eigen product over het algemeen geen rekening (kunnen) houden met eventuele gekoppelde applicaties.

Shopware heeft hier een unieke oplossing voor ontwikkeld; Pickware. Hierdoor is warehouse-management en POS volledig geïntegreerd in je Shopware webshop. Met Shopware ben is de koppeling dus in één keer klaar en is er voor de webshopmanager maar één aanspreekpunt.

Worden de tarieven van Shopware vergeleken met andere oplossingen – zowel voor de éénmalige licentie- als de developmentkosten –  dan wordt snel duidelijk deze (zeer) scherp zijn.

pickware pos erp warehouse management

Shopware demo aanvragen?

Enthousiast geworden en serieus geintereseerd? Maar wil je eerst nog even in de backoffice kijken van Shopware? Wij kunnen er voor zorgen dat er een demo omgeving klaar staat voor test doeleinden.

shopware certificeringen

  Behoefte aan meer info?

  Plugins

  Snel en betaalbaar functionaliteit toevoegen? Maak dan gebruik van 1 van de ontwikkelde Shopware plugins op de marketplace.

  Templates

  Een Shopware template is de frontend en het aangezicht van je webshop. Hiermee kun je dus de look & feel en de structuur vastleggen.

  Hosting

  Hosting is cruciaal voor een goede performance van de webshop. Snelle laadtijden en maximale uptime draagt bij aan het succes en de winstgevendheid van de organisatie.

  Support

  Support en onderhoud

  SEO

  Het verbeteren van de vindbaarheid in de zoekresultaten van Google, m.a.w. SEO, hoe richt je dat nu het beste in.

  Shopware 5

  De versie die al sinds jaren zijn ecommerce kracht heeft bewezen, maar welke features zijn nu echt onderscheidend?

  Shopware 6

  Versie 6 is als beta al ge-released, en de planning is dat hij eind december officieel beschikbaar is. Lees hier alvast een snelle review.

  Kosten

  Prachtige software, maar wat gaat een oplossing nu onderaan de streep kosten?

  Veel gestelde vragen:

  Wat is Shopware?

  Shopware is professionele webshop software voor de middelgrote tot grotere ecommerce ondernemingen.

  Is Shopware geschikt voor een beginnende webshop?

  Jazeker, je kunt namelijk met de gratis open source community versie beginnen, en vervolgens uitbreiden met de beschikbare plugins in de marketplace.

  Is Shopware betaalbaar? En wat zijn dan de kosten?

  Dat ligt aan de wensen en eisen van de klant, maar in principe kan er nagenoeg voor ieder budget een webshop gebouwd worden op basis van dit platform. Vraag anders eens vrijblijven een offerte aan.

  Ik gebruik nu andere webshop software, kan ik makkelijk overstappen op Shopware?

  Dat is afhankelijk van de software die nu in gebruik is, maar er zijn wel veel tools beschikbaar die we kunnen gebruiken om een datamigratie uit te voeren.

  Is Shopware gelijkwaardig aan Magento?

  Jazeker, Shopware is een zeer krachtig ecommerce platform met vele standaard features, beschikbare plugins en mogelijke integraties, en is in Duitsland zelfs al groter dan Magento.