Shopware

Shopware levert professionele open source e-commerce software voor de middelgrote tot grote webshop bedrijven.

Snowball ontwikkelt webshops op het Shopware platform. SEO-proof voor hogere zoekresultaten in Google en geeft advies over conversie, de juiste content, koppelingen en plug-ins maar ook de inrichtingen van zoekwoord-campagnes en online advertising.

De intelligente Shopware software wordt ontwikkeld door een Duits bedrijf en is bezig met een zeer sterk offensief in de Nederlands markt. In Duitsland is Shopware zelfs het meest gebruikte e-commerce platform en al groter dan Magento.

Waarom

Het succes van Shopware ligt in de slimme features die ze hebben geïntegreerd om een webshop bezoeker een unieke ervaring op te laten doen. Veel visuele en dynamische aspecten zorgen voor een onvergetelijke shopping ervaring. Jouw klant wordt doormiddel van storytelling meegenomen in een emotionele reis door jouw product assortiment. Tevens wordt het gedrag van jouw klant gematched met vooraf ingestelde product profielen. Op deze manier wordt enkel het meest relevante assortiment getoond, wat uiteindelijk zal bijdrage aan een hogere conversie.

Voor wie

Iedere webshop ondernemer kan eigenlijk prima met deze software aan de slag. Zo zijn er verschillende licenties beschikbaar, van de gratis versie voor de beginnende shop tot aan de enterprise licentie voor de gevorderde e-commerce onderneming. Voor fysieke winkels die ook online producten willen verkopen is Shopware dé perfecte oplossing! Een geïntegreerde Point of Sale (POS) slaat feilloos de brug van “bricks” naar de “clicks”. Installeer eenvoudig de Shopware app op je iPad en koppel deze met de Shopware POS set en ‘you are ready to go!’

ERP, Warehouse management en POS

De meeste webshoppaketten kun je koppelen met andere backoffice software. Denk dan bijvoorbeeld aan inkoop, voorraad beheer en kassa software. Dit gaat vaak doormiddel van API’s of plugin’s, helaas gaat hier vaak veel ontwikkeltijd en onderhoudsuren in zitten. Dit komt ondermeer omdat je te maken hebt met meerdere leveranciers die allemaal hun eigen koers varen en bij de doorontwikkeling van hun eigen product over het algemeen geen rekening (kunnen) houden met eventuele gekoppelde applicaties.

Shopware heeft hier een unieke oplossing voor ontwikkeld; Pickware. Hierdoor kan je eindelijk probleemloos ERP, warehouse management en POS volledig integreren in je Shopware webshop. Zij maken en beheren alle koppelingen als het ware. Met Shopware ben je dus in één keer klaar en heb je maar één aanspreekpunt.

Als je dan kijkt tegen welke tarieven je deze software tot je beschikking kan hebben, kom je al snel tot de conclusie dat je niet verder hoeft te zoeken.

Shopware demo

Enthousiast geraakt en wil je eens onder de motorkap kijken van Shopware? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag verder.

Voorbeelden van projecten

Shopware demo aanvragen

BEL ME NU
+
Bel mij!
Call Now Button