WooCommerce Webshop

Beproefd platform voor informatieve
en gebruikersvriendelijke webshops

Snowball richt de Woocommerce webshops SEO-proof in voor hogere zoekresultaten in Google. En geeft advies over de juiste content, optimaliseren van het platform, maar ook de inrichtingen van zoekwoord-campagnes en online advertising.

woocommerce webshop

Op zoek naar een Woocommerce specialist? Dan ben je bij Snowball aan het juiste adres!

Ben je van plan om een webshop te starten, of wil je graag overstappen van bijvoorbeeld Magento naar Woocommerce? Dan kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Snowball is gek op Woocommerce, en heeft al vele bedrijven geholpen met een mooie webshop op dit populaire ecommerce systeem, wat naadloos integreert met WordPress.

WordPress is veruit het meest populaire en meest gebruikte “open source” content management systeem waar websites mee gebouwd worden. De kracht van WordPress website is zoals vele weten, de mogelijkheid om goed te ranken in de resultaten van Google, en dat is uiteraard belangrijk voor de winstgevendheid van jouw webshop.

WooCommerce is de E-commerce plugin voor WordPress. WooCommerce is verreweg het meest gebruikte CMS voor webshops ter wereld, dat brengt veel voordelen met zich mee.

4 redenen om voor WooCommerce te kiezen

 1. Gemakkelijk en goedkoop in beheer:
  WordPress en WooCommerce staan erom bekend dat ze heel intuïtief en gemakkelijk zijn in het beheer. Om de shop met een eigen design in te richten, is gespecialiseerde kennis nodig, maar om de shop vervolgens te beheren hoef je nauwelijks technisch onderlegd te zijn.
 2. Niet alleen een webshop:
  Een WordPress site kun je, naast WooCommerce, op iedere denkbare manier uitbreiden. Dit betekent dat je, met WooCommerce een heel flexibel platform in huis haalt. Een online shop kan op 1001 manieren worden uitgebreid.
 3. Licht pakket, dus snel:
  Bij WooCommerce installeer je alleen wat je echt nodig hebt, waardoor het pakket niet onnodig zwaar wordt. Dit is goed voor de laadsnelheid van de site en scheelt hosting kosten.
 4. Relatief goedkoop:
  De kosten zijn sterk afhankelijk van de wensen en eisen van jou als klant. Maar in vergelijking tot pakketten zoals Magento, Shopware of andere Open Source webshop software, is WordPress i.c.m. Woocommerce veruit het goedkoopst.

Woocommerce offerte aanvragen?

Enthousiast geworden en serieus geïnteresseerd in Woocommerce? Maar wil je eerst nog wat meer informatie en weten wat de kosten voor jouw plan zullen zijn, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte op