Live chat

Vergroot betrokkenheid en verhoog conversie.

Live chat is een steeds belangrijke contact kanaal waarmee online een persoonlijke dialoog kan worden gevoerd, en – mits juist uitgevoerd – conversieverhogend is.

E-commerce in 1984

Live chat zorgt voor meer omzet

Bied je nog geen chat aan op je website? Dan loop je waarschijnlijk omzet mis… Chat zorgt niet alleen voor meer tevreden (en dus loyale klanten), het geeft je ook de kans om te cross- en up-sellen. Deze kansen wil je toch niet laten liggen?

Met Snowball 365 dagen per jaar live chat

Klanten die via live chat vragen kunnen stellen, haken minder snel af, besteden gemiddeld een hoger bedrag in een webshop én zijn meer tevreden. Reden genoeg dus ook live chat aan te bieden. Maar al deze voordelen heb je alleen wanneer je zorgt dat iedere chat direct beantwoord wordt. Daarom biedt Snowball live chat aan, persoonlijk. We customizen de chatbox helemaal naar jouw huisstijl en beantwoorden alle chats, 365 dagen per jaar, van 8:00 uur tot 17:00 uur (dus ook op zaterdag en zondag).

Loyale klanten zorgen voor een succesvolle webshop

Het kost zo’n 7 keer meer om nieuwe klanten binnen te halen dan bestaande klanten te behouden. Investering in loyaliteit heb je er dus al snel uit. Maar klanten zijn steeds minder loyaal. Als organisatie moet je flink je best doen om ze aan je te binden. Bijna de helft van de klanten haakt bijvoorbeeld tijdens het bestelproces af wanneer ze niet snel en adequaat geholpen worden en 89% van de consumenten koopt niet meer bij een winkel wanneer ze een slechte ervaring hebben met de klantenservice – zelfs als ze het beste product aanbieden.

BEL ME NU
+
Bel mij!
Call Now Button