Wordpess website ontwikkeling

De ontwikkeling en bouw van websites die
aantrekkingskracht hebben en bijdragen aan een commercieel succes.

Websites bouwen wij op basis van WordPress

Wij realiseren websites en webshops inclusief alle benodigde koppelingen en integraties.
Dat doen we op basis van een helder projectplan, waarbij onze opdrachtgever actief betrokken is.

Wordpress is een zeer gebruikersvriendelijk en daarom populair platform voor informatieve websites. Het primaire doel van een website is: klanten en bezoekers helder te informeren over het aanbod van diensten en/of producten. En welke organisatie daarachter staat. Dan is het uiteraard belangrijk dat de ‘look & feel’ van de site – én de bijbehorende communicatie – past bij de kernwaarden van de organisatie.

De vuistregel voor een commerciële website (en voor instellingen geldt dit ook), is dat bezoekers binnen 3 seconden moet snappen wat de propositie is. Wanneer de bezoeker er langer over doet, dan haakt hij/zij sneller af, wat slecht is voor de conversie.

Een goede menu structuur, de juiste kopteksten, slimme in- en uitklapteksten en een professionele uitstraling zorgen ervoor dat bezoekers gemotiveerd worden om door te lezen. En door goede Call To Action (CTA) functionaliteiten in te bouwen kunnen bezoekers ook converteren naar een vervolgstap. WordPress is hiervoor eenvoudig in te richten.

Het wijzigen of toevoegen van nieuwe content komt vaak voor. Als webbeheerder/content manager is het belangrijk om de nieuwe informatie op een gebruiksvriendelijke manier aan te passen of toe te voegen. Zeker wanneer de informatie betrekking heeft op de actualiteit van de onderneming. WordPress blinkt hierin uit, het platform kent een groot aantal tutorials, deze kunnen helpen bij zelftraining.

Belangrijk: wij geven voorafgaand aan de oplevering de content manager(s) een training waarna zij zelf pagina’s kunnen aanmaken of wijzigen.

Bij de bouw van een nieuwe of vernieuwde website wordt uitgegaan van de wireframes en het goedgekeurde design. De vooraf afgestemde functionaliteiten worden uiteraard verwerkt, inclusief de benodigde koppelingen met plug-ins of externe bronnen, via de zgn. back-end programmering.

Websites worden mobile first ontwikkeld en gebouwd omdat online gebruik in toenemende mate op mobiele devices plaatsvindt.

Snowball bouwt informatieve en activerende websites op het WordPress platform. Dat een beproefd en gebruikersvriendelijk content management systeem kent. En – met de juiste opzet en bouw – een uitstekende performance levert.

Snowball kan werken op basis van aangeleverde/bestaande content, of kan nieuwe content en kopij ontwikkelen.

Bekijk onze referenties

Offerte aanvragen?

Enthousiast geworden en serieus geïnteresseerd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Of liever eerst een adviesgesprek met onze specialisten? Bel dan op 085 303 83 70

    Werk waar we trots op zijn!

    website ontwikkeling LTO

    Klik hier en bekijk onze referentie LTO Nederland

    website ontwikkeling autisme.nl

    Klik hier en bekijk onze referentie Autisme