Webshop ontwikkeling

De ontwikkeling en bouw van websites en webshops die
aantrekkingskracht hebben en bijdragen aan de commercieel succes.

Wij bouwen webshops met krachtige
ecommerce software

Wij bouwen webshops, inclusief alle benodigde koppelingen en integraties, op basis van Woocommerce en Shopware. Dat doen we op basis van een helder projectplan, waarbij onze opdrachtgever actief betrokken is.

Het succes van een webshop hangt onder andere af van de juiste techniek (het platform), de inrichting (user experience en storytelling) en uiteraard het slim plaatsen van goede content. Wij denken vanuit de user: de klantervaring. De mate waarin we daarin slagen, vindt door het meten van conversie plaats. Dat is dan ook veelal de belangrijkste KPI.

Snowball is enkelvoudig aanspreekpunt in het gehele traject, van design, bouw, koppeling met verzend- en betaalplatformen, content- en databasemigratie, hosting, onderhoud tot en met het online marketingadvies.

Voor wat betreft de techniek, richten we ons voor webshops primair op Shopware – als belangrijkste tegenhanger van Magento. Shopware is een state-of-the-art e-commerce platform dat zowel B2B als B2C shoppers, een inspirerende klantervaring biedt. Kleurrijke, persoonlijke online shopping ervaring met natuurlijke interactie. Vanuit merk- en belevingswerelden naar het kopen producten en/of diensten.

Op zoek naar een betaalbare ecommerce oplossing? Dan is Woocommerce een perfecte oplossing. Snel online, eenvoudig in gebruik, goedkope hosting, schaalbaar en nog vele andere argumenten zijn er te bedenken om voor een WooCommerce webshop te kiezen.

Welk platform kies jij?

1 mld.
Online besteding 2019
1 %
Omzet = online
1 %
Procentuele groei 2019
1 %
Online aankopen via mobiel