Home » Portfolio » Eemlandhoeve

Eemlandhoeve

Nieuw design & migratie Magento naar Woocommerce webhop
Wordpess, Woocommerce
www.eemlandhoeve.nl

Het begon met een boer die filosofie ging studeren en een eigen visie ontwikkelde op het boerenbedrijf. Een visie waarin het ging om burgers dichterbij het boerenbedrijf te brengen door onder meer kennis en passie te delen. Deze boer is Henk zijn vader en als je met Henk praat is het duidelijk dat de passie voor het boerenbedrijf in de familie genen zit.

 

Up to date en klaar voor de toekomst

Officieel is de Eemlandhoeve een zogenaamd multifunctioneel (biologisch) landbouw bedrijf. Je kan er langskomen voor een kopje koffie, vergaderen, trouwen, en nog veel meer. De uitdaging lag er in om online niet alleen weer te geven wat er allemaal mogelijk is op dit unieke bedrijf. Maar tevens de sfeer neer te zetten die je voelt als je er langsgaat en met Henk of een van zijn collega’s in gesprek komt. Combineer dat met de kritische blik van Henk die naast boer tevens software ontwikkelaar is en het was een mooie klus voor Snowball! Nog mooier is daardoor de positieve reactie van Henk op de nieuwe website

Het is een fantastische site die makkelijk en intuïtief werkt. Ik ben er erg blij mee. De website die we voorheen hadden was verouderd en nu zijn we weer helemaal up to date en klaar voor de toekomst

Website én shop

Veel bedrijven hebben ofwel een goede website ofwel een goede shop nodig. Echter zie je steeds vaker bedrijven die beide willen zonder af te doen aan functionaliteiten. Zo ook voor de Eemlandhoeve waar één van de activiteiten de verkoop van biologisch vlees is van eigen erf. Consumenten gingen vroeger nog de hele regio door om overal de beste producten te halen terwijl momenteel gemak de boventoon voert. Bij de Eemlandhoeve kan je daarom vanaf nu online je bestelling maken om het vervolgens op te halen op een van de pick up locaties in de regio.

Best of both worlds

Deze ‘website en shop’ is gerealiseerd door een combinatie van WordPress en WooCommerce in te zetten. Hierdoor kun je een hoogwaardige website realiseren (WordPress) met daarbinnen een volwaardige webshop (WooCommerce). De vorige webshop van Eemlandhoeve was gebouwd in Magento 1.9. Dit platform is eigenlijk te zwaar voor de wensen van Eemlandhoeve en daarom waren aanpassingen aan de site en shop moeilijk te realiseren. Tevens gaf het minder vrijheid in het realiseren van een goede site als ook een shop, omdat Magento echt een e-commerceplatform is. In plaats van upgraden van Magento 1.9 naar 2.0 is er daarom samen met Snowball gekozen voor de combinatie van WordPress en WooCommerce. Nu heeft Henk ‘best of both worlds’ en kan Henk aanpassingen aan de site eenvoudig zelf doen of delegeren aan collega’s die minder technisch onderlegd zijn dan hijzelf.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.
Contact
BEL ME NU
+
Bel mij!
Call Now Button