Onderhoud

Onderhoud voor continuïteit en betere SEO score.

Snowball richt de website en webshops SEO-proof in voor hogere zoekresultaten in Google.
Adequaat onderhoud levert een positieve bijdrage aan hogere, organische vindbaarheid.

Onderhoud

Het internet is aan voortdurende verandering onderhevig. Nieuwe devices/formaten, nieuwe presentatietechnieken en nieuwe besturingssystemen (o.a. IOS, MacOS, MS) en updates van browsers vragen om aanpassingen. Maar er is nog een belangrijkere reden. Hackers hebben als baan in te breken op platformen. Om de hackers voor te blijven worden er voortdurend veiligheidspatches ontwikkeld en updates en upgrades van applicatiesoftware en plug-ins ontwikkeld. 

Het is daarom belangrijk om de website up to date te houden, wat de veiligheid van de eigen organisatie, maar vooral die va  bezoekers vergroot. De kans op het krijgen van een virus wordt hierdoor verkleind en de bestendigheid tegen aanvallen vergroot. 

Updates zijn niet alleen defensief. Ook Google ziet hoe actief updates worden toegepast en neemt die mee in de ranking, waarmee ook de vindbaarheid van een website wordt vergroot en de autoriteit van de aanbieder wordt versterkt. Binnen een onderhoudcontract worden ook back-ups uitgevoerd en roll-backs getest.

Onderhoud

Werk

Eerste stap