Snowball is een full-service e-business specialist. Dat betekent dat wij verder gaan dan alleen het bouwen van jouw webshop of website: wij helpen je jouw online doelstellingen te behalen door een heel pakket aan diensten die we perfect afstemmen op jouw behoefte. Een van die diensten is het bepalen van jouw online positionering en uitstraling.

Om samen met jou je (nieuwe) online uitstraling te bepalen, moeten we jou door en door leren kennen. Een van de manieren waarop we dit doen is door jou te vragen een moodboard te maken. Waar staat jouw merk voor en welk gevoel wil je overbrengen? Daar horen foto’s, afbeeldingen en kleuren bij, maar je kunt ook materialen op het moodboard plakken. Laat je creativiteit gaan en plak alles op het bord wat bij jouw merk past: zo krijgen wij een goed beeld van je organisatie.

Het moodboard vormt samen met jouw online doelstellingen de basis van je (nieuwe) uitstraling. Onze ontwerpers gaan hiermee aan de slag en presenteren jou het design. Waarschijnlijk heb je nog een paar kleine aanpassingen, maar daarna kunnen we aan de slag met het bouwen van jouw site of shop die volledig aansluit bij wie jij bent. Zo voel jij je thuis op je site of in je shop, maar je bezoeker ook! Dit zie je terug in je online resultaten.

Wij zijn heel benieuwd hoe jouw moodboard eruitziet. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.

Recente berichten
avg gdpr cookieswebsite of webshop bouw