Je bent ooit begonnen met een webshop. Vol enthousiasme, een geweldig mooi idee en een passie voor bepaalde producten/ product soorten. Je hebt verschillende successen gevierd en bent er trots op hoe je je online winkel hebt weten te laten groeien tot het mooie bedrijf dat het vandaag de dag is. Je maakt jaarplannen, probeert optimaal gebruik te maken van moderne tijdbesparende processen en investeert selectief en gericht op de toekomst.

Groeiremmers

Soms is je magazijn overvol en soms ben je dusdanig succesvol dat je ineens uitverkocht bent en ‘nee’ moet verkopen. Soms word je overspoeld met retourzendingen en ben je ineens druk met de ‘shit from yesterday’ in plaats van de groei van morgen. Dan weer is pakketbezorging in het nieuws wat bij jou resulteert in meer inbound telefoon en chat gesprekken over de status van de levering. Telkens komen er weer nieuwe uitdagingen op je pad waar je creatief een oplossing voor moet verzinnen zodat ze niet al je tijd opslokken en ze je groeiplannen dwarsbomen.

Nieuwjaar

Het nieuwe jaar is in zicht en dat betekent drukke tijden voor de meeste webshops. Zo schreven we in de blog over een Sint-proof webwinkel al dat wekelijkse omzetten van 30% meer dan gemiddeld eerder regel dan uitzondering zijn. Toch is het zaak om tijd te nemen voor reflectie. Wat ging er goed het afgelopen jaar en waar denk je dat er verbetering te behalen is in het nieuwe jaar? Waar zitten de groeikansen in jouw markt en hoe kan je deze optimaal benutten. Lukt dat met je huidige webshop, team en aanpak?

Groeiversnellers

Gelukkig is daar Snowball – Your partner in online growth. Jij hebt zelf je sneeuwbal aan het rollen gekregen en daar mag je heel trots op zijn. Ons respect heb je. Wij doen niets liever dan met je meedenken en je voorzien van passende oplossingen voor jouw uitdagingen. Of je uitdaging nu ligt in het updaten van je website/shop zodat je eenvoudiger zelf aanpassingen kan maken en processen sneller kan laten verlopen. Je online marketing strategie. Je bereikbaarheid via telefoon en chat. Voorraad beheer, inpakken, personaliseren, verzenden en retouren afhandelen.

Wil je eens met ons sparren gedurende de komende kersperiode over jouw jaarplan en hoe we samen jouw sneeuwbal laten doorrollen (ook bij warm weer in het nieuwe jaar…) neem dan contact met ons op.

Lees ook
Sinterklaas in actieswebsite of webshop bouw